ComarcaCulturaSant LlorençSon Servera

Inaugurada a Sa Màniga la mostra col.lectiva “Art Cala Millor”

El divendres 1 d’octubre es va inaugurar a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor la mostra col.lectiva «Art Cala Millor», organitzada pel Consorci de Turisme de Cala Millor, que va ser presentada i comissariada per Antoni Sansó.


A l’acte de presentació hi van assistir representants dels hotels del consorci, la presidenta de l’Associació Hotelera de Cala Millor, Inés Batle, la vicepresidenta de la FEHM, Mª José Aguiló, els regidors de turisme dels dos municipis, Nicolau Bordal i Marga Vives, la regidora de Cultura de Sant Llorenç, Dolors Sánchez, el batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs, que va remarcar l’aposta per la cultura dins la zona turística, i la consellera insular de Cultura, Bel Busquets, que destacà la importància de la mostra pel destí turístic i de projectes com aquest del que Cala Millor n’és pioner.
La mostra dóna una ampla visió de l’art contemporani, a partir dels diferents artistes que hi participen, a més de que la sala d’exposicions de l’auditori està ubicada a 11 hotels de la zona, i a cada un d’ells es mostra l’obra d’un artista. És una aposta per aconseguir la desestacionalització del sector turístic.

Els dos regidors de Turisme Colau Bordal i Marga Vives, el batle de Sant Llorenç Mateu Puigròs, Bel Busquets, Antoni Sansó i Dolors Sánchez


La mostra col.lectiva de tots ells a la sala aconseguix donar una visió ampla de l’art contemporani, a partir de les obres dels diferents artistes que hi participen, alguns com en Jim Bird, ja desaparegut. Els artistes seleccionats són Michel Beaucage, Jim Bird, Matías Krahn, Natasha Lebedeva, Cris Pink,Horacio Sapere, Amparo Sard, Mariana Sarraute, Fernando Savino, Joan Trujillo, Olimpia Velasco, i Amador Magraner.
L’exposició, que es podrà visitar fins dijous 6 de gener de 2022, romandrà oberta de dilluns a divendres, de 10 a 14h i de 17 a 20h, i dissabtes de 17 a 20h.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba