ActualidadNoticias

Inauguració del Betlem a Sa Plaça de Ses Verdures a iniciativa de l’Associació de Betlemistes de Mallorca

A iniciativa de l’Associació de Betlemistes de Mallorca i amb la col.laboració de l’Ajuntament de Manacor mitjançant els Departaments de Comerç i el d’Agricultura i Mercats, dels qui en són respectivament responsables Maria Bel Bauzá i Antoni Sureda Fons, a mitjan matí de dimarts dia 5 de desembre, s’inaugurà el Betlem de la Plaça de Ses Verdures, on segons els responsables de la instal.lació, romandrà exposat fins el dia 6 de gener en horari comercial.
A l’acte inaugural hi ha assistit la Batlessa Catalina Riera, acompanyada de bona part dels membres del seu Equip de Govern.
La Coral de Fartàritx, interpretà diverses nadales, entre les que cal destacar les de Mestre Jaume Ramis, de qui la lletra d’una de les seves composicions és l’autèntic lema del Betlem instal.lat a la Plaça de Ses Verdures.
Després d’uns breus parlaments per part de la Batllessa, la representant de l’Associació de Batlemistes de Mallorca i dels regidors Delegats de Comerç i de Mercats, als assistents a l’acte, celebraren la inauguració del Betlem.
Entre una de les particularitats del Betlem de la Plaça de Ses Verdures, hi ha la convidada als més petits a participar de la recerca d’un personatge amagat que no correspon a les figures clàssiques d’un Betlem. La figura en qüestió no podia ser altra que la de Sant Antoni. Així i tot, l’Associació de Betlemistes ens recorda que al segle XVIII a l’illa de Mallorca s’acostumava a posar un frare amagat en els Betlems, amb la finalitat de que els nins es fixessin bé en la composició i cercassin quina era i on estava amagada la figura.
Els nins i nines que participin de la recerca de la figura amagada podran participar d’un sorteig i guanyar una figura de Sant Antoni, si escriuen…

TOTA LA NOTÍCIA A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL».

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba