ActualidadComarcaCultura

Emotiu homenatge pòstum en record del músic Miquel Andreu Santandreu a l’Església Nova de Son Servera

Magdalena Ordinas

El dissabte dia 26 d’agost, a l’Església Nova de Son Servera, les bandes de Música de Son Servera, Manacor, Capdepera, Sant Llorenç i el grup Jazzteu Band, es reuniren per celebrar un homenatge pòstum a la memòria del serverí Miquel Andreu, mort ara fa dos anys a un tràgic accident laboral. En Miquel, al llarg de la seva vida va formar part d’aquestes bandes, així com de la Jazzteu Band.
La Banda de Música de Sant Llorenç va ser la promotora de l’homenatge, i va coordinar l’organització el músic Jesús Fariñas.
Una impressionant fotografia d’en Miquel, i vora aquesta, el seu trombó de vares, presidiren tot el concert. Al concert hi assistiren el seu pare Miquel, la seva vídua Cati Febrer, acompanyada del seus fills Marina, Cristina i Miquel, germans i altres familiars.
En primer lloc va actuar la Jazzteu Band, presentada per Miquel Gayà, component de l’orquestra i que va ser professor d’en Miquel de trombó i també de la seva filla Marina. Recordà la passió i il.lusió d’en Miquel per la música de jazz. Interpretaren “S’Entreforc”, de Tolo Comes, i una peça (va dir) que agradava molt tocar amb l’orquestra a n’en Miquel, “My little suede shoes”, de C. Parker.
L’actuació de les bandes es va determinar per ordre cronològic en què havia col.laborat Miguel, la primera d’elles la Banda de Música de Son Servera, dirigida per Joan Antoni Ballester, que interpretaren: “Xabia” i “Orion”, de Jan van der Roost.
A continuació, na Marina Andreu, filla d’en Miquel, acompanyada del pianista Miquel Oliver, va tocar “Song to Lotta”, de Jan Sandstrom, dedicada al seu pare. Va tocar amb una emoció especial, il.lusió i ganes, i el nombrós públic assistent li va dedicar una gran ovació.
La presidenta de la Banda de Música Manacor, Antònia Bassa, va recordar que en Miquel va ser component de la banda manacorina durant uns cinc anys, ja que la…

TOTA LA CRÒNICA, AIXÍ COM ELS PARLAMENTS PER PART DEL PRESIDENT DE LA BANDA DE MÚSICA DE SANT LLORENÇ, BARTOMEU MESTRE, I D’UNA DE LES FILLES DE MIQUEL ANDREU, NA CRISTINA, I FOTOS INÈDITES, A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL».

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba