ComarcaNoticias

El PP de Sant Llorenç reclama al batle que acabi el seu mandat «complint les seves promeses»

  • El Grup Popular Municipal considera que els darrers mesos  de batle, pel pacte, «haurien de fer-se realitat els seus múltiples compromisos, com l’Institut, el centre de Salut i la Residència per a majors»
  • A més, la portaveu del PP li ha recriminat que «obre un nou borsí de feina municipal per a col·locar a amiguets de l’equip de govern» 
  • Manuela Meseguer: «El batle no pot fer i desfer com li doni la gana; l’Ajuntament no és el seu corral » 
  • Subratlla que «ja basta de mirar sempre als seus i de enxufismes, demanem transparència en el seu mandat i igualtat d’oportunitats»

 Dijous, 1 abril de 2021.- El Partit Popular de Sant Llorenç des Cardassar reclama al batle que acabi el seu mandat «complint les seves promeses». En aquest sentit, el Grup Popular Municipal considera que els últims mesos de batle pel pacte «haurien de fer-se realitat les seves múltiples compromisos, com l’Institut, el centre de Salut, la Residència per a majors». 

A més, la portaveu de PP, Manuela Meseguer, li ha recriminat que «obre un nou borsí de treball municipal per col·locar a amiguets de l’equip de govern». «El batle no pot fer i desfer com li doni la gana; l’Ajuntament no és el seu corral «.

 Subratlla que «ja basta de mirar només pels seus i de enchufismos, demanem transparència en el seu mandat i igualtat d’oportunitats».

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba