NoticiasComarcaCultura

El bon temps acompanyà el bon “concert de Primavera” de la Banda de Música de Sant Llorenç

El passat diumenge dels Rams, la Banda de Música de Sant Llorenç va oferir un magnífic “concert de Primavera”, sota la batuta del seu director Pere Siquier.


Després de tres mesos sense poder fer cap tipus d’actuació i havent d’assajar per cordes i amb grups molt reduïts, els components de la banda de música han pogut tornar a gaudir de fer música tots plegats.


El temps va acompanyar el concert de Primavera que es va dur a terme a la plaça de l’Ajuntament, per tal de garantir en tot moment les distàncies de seguretat entre els músics i públic.


Va presentar el concert Maria Antònia Riera, i va començar amb el pasdoble El abanico, fent la banda una fantàstica interpretació. Continuaren amb Nothing gonna change for you, amb el veterà saxofonista Toni Llodrà com a solista. Després la banda va tocar Blue Tango, Cirque du Soleil i Happy together.


A la segona part del concert el nombrós públic assistent va escoltar My way, Algo estúpido i African Wildfile amb Antònia Santandreu com a solista en aquesta darrera peça. Cal destacar la gran actuació dels músics de percussió al llarg de tot el concert, que tot i la seva joventut van demostrant concert rere concert una gran evolució.


En aquest concert de Primavera, el director de la banda, Pere Siquier, va presentar a la joveneta Àngela Massanet, que s’ha incorporat a la corda de clarinets.


El nombrós públic assistent va dedicar una llarga ovació als components de la banda pel magnífic concert i la dedicació de tots i cada un dels components, pel seu esforç i dedicació, en aquests temps tant difícils per a tots. Va ser tot luxe poder gaudir del gran concert de la banda.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba