ActualidadNoticiasSin categoría

Demà diumenge, de les 09 del matí i fins a les 14h., Mostra de Vehicles a la «Fira de Setembre» de ses Avingudes de Manacor

Un dels puntals del comerç manacorí és el motor. Per això “el sector de l’automòbil no podia faltar a una cita com la XXI Fira de Setembre de Manacor”, explica la regidora de comerç, Maria Isabel Bauzà. Per això tot tipus de vehicles nous i d’ocasió es mostraran a l’avinguda de fra Juníper Serra durant el matí de diumenge dia 16 de setembre, coincidint amb la tradicional Fira de Setembre de Manacor.

Així des de les nou del matí fins a les vuit del vespre la I Fira de Producció Agrària i Ecològica conviurà amb les paradetes de venda de productes d’artesania, de gastronomia i de producte balear i també amb la Mostra de Vehicles de Manacor. La mostra farà que la fira arribi fins ben a prop de la nova rodona situada davant la residència de gent gran. A més a més també hi seran presents molts dels negocis d’aquesta artèria comercial de Manacor que participarem en la Fira de Setembre i col·laborarem en les moltes activitats que s’hi duran a terme.

Cal recordar que un altre dels atractius de l’edició d’enguany serà la I Desfilada de dissenyadors mallorquins, que mostrarà les col·leccions creades per nou joves dissenyadors illencs.  Els actes començaran dissabte dia 15 amb la festa Trobada de ball en línia, que començarà a les set de l’horabaixa. A més de divendres dia 14 fins diumenge dia 16 tothom podrà gaudir de les atraccions de fira que s’instal·laran a l’esplanada de l’estació.

Diumenge dia 16, de les nou del matí, durant tot el dia i fins ben entrada la nit, desenes de firaires participaran en la XXI Fira de Setembre, que enguany centra l’atenció en l’agricultura ecològica i en l’artesania feta a Balears. Durant tot el dia els gegants de Manacor recorreran la fira en cercavila i ballaran cada hora. El matí de diumenge també serà el moment de veure cotxes i tot tipus de vehicles a l’avinguda Fra Juníper Serra.

A partir de les 10.30, a més, començarà el taller infantil ‘Bombes de flors’ i també el recorregut amb ponis. Unes activitats que complementaran les atraccions de fira que tothom podrà trobar als voltants de l’estació del tren. Dilluns dia 17 de setembre, com ja és costum, el mercat setmanal es traslladarà a les avingudes i molts dels artesans que hauran participat en la Fira de Setembre sumaran les seves paradetes a les del mercat setmanal.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba