ComarcaActualidadFelanitx

CELEBRACIÓ DEL 46è ANIVERSARI DE LA LLAR DE FELANITX

Salvador Vidal «Salvi»

El passat dissabte 6 de novembre, començaren els actes del 46è Aniversari de la Llar de Felanitx amb l’elecció dels Padrins Majors, i el Pregó de Festa. Els Padrins foren enguany Dª Concepción Páez i D. Sebastià Bennasar, que foren obsequiats per la Llar i l’Ajuntament. El Pregó anà a càrrec de Margalida Suñer Adrover, on contà vivències de la Llar, i ben encertat. Després tocà el torn musical amb un magnífic recital del jove grup felanitxer «Littel Babo», on tocaren un bon repertori de música instrumental. També el Padrí Major mostrà una selecció d’obres manuals (maquetes) que ha duit a terme durant el confinament. Una copeta de vi dolç i uns bombons, tancaren l’inici del primer acte.
El diumenge dia 7, a les 12h. va tenir lloc la Missa en sufragi dels difunts passats i recents, amb la intervenció del grup «Quintet de Son Pinar».
El dimarts 9 es va dur a terme una excursió, on visitaren el Teatre Principal de Palma, activitat emmarcada dins el Pla Reactiva’t del Consell de Mallorca. Després, visita a la fàbrica de perfums «Flor d’ Ametler», al Pont d’Inca, on es visualitzà tota la història d’aquesta perfumeria. A les 14h., dinar al restaurant «Can Tronca» de Sant Joan.
A la propera edició parlarem de més actes d’aquest 46è aniversari.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba