ActualidadComarcaNoticias

Animades festes de Sant Joan Pelut 2017 a Sant Llorenç

Magdalena Ordinas

El divendres dia 23 de juny, a les 20 hores, amb la penjada del quadre de Sant Joan a l’Església parroquial i l’encesa de torradores a la plaça, es donava el sus a les festes de Sant Joan Pelut de Sant Llorenç des Cardassar.
A les 21 hores començà un animat ball de bot amb l’agrupació folklòrica de Sa Torre de Manacor, seguit de sopar de pa i taleca a la plaça Nova.
El dia de Sant Joan, a les 19’30 de l’horabaixa, es va celebrar la missa en honor a Sant Joan Baptista, oficiada pel rector de Sant Llorenç, Mn. Jaume Mercant, amb l’ofrena del ball tradicional de Sant Joan Pelut, acompanyat pels Sonadors de Sant Joan i els Xeremiers des Puig de sa Font.
En Biel Nicolau “Cunill” és el ballador oficial des de fa 22 anys, i va agafar el relleu de mans d’Antoni Nadal “Artanenc” (al cel sia) l’any 1995.
A la sortida de l’ofici esperaven els Dimonis de Sant Llorenç, que feren el primer ball amb Sant Joan Pelut davant l’església, acompanyats pels Xeremiers des Puig de Sa Font, per continuar el tradicional recorregut per les cases del poble que tenen Joans o Joanes i que sol.licitaren els balls.

MÁS IMÁGENES EN LA EDICIÓN IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL»

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba