NoticiasActualidad

AIPC-SYS, El PI i Partit Popular demanem la continuïtat del servei de piscina municipal

Manacor, 9 d’abril, 2021-

Després que l’empresa concessionària del servei de piscina municipal de Manacor s’hagi declarat en concurs de creditors i l’equip de govern municipal manifesti, en declaracions a premsa, que una vegada acabi el procés concursal valorarà la idoneïtat d’aquesta prestació; AIPC-SYS, El PI i Partit Popular demanem que Manacor segueixi tenint servei de piscina municipal.


El fet que des de l’equip de govern es plantegin reconvertir l’espai en un espai cultural implicaria, per una banda perdre un servei que considerem imprescindible, i per altra, tapar la cubeta de la piscina.


En cas de voler-se recuperar en el futur, els costos serien considerables.

En cap cas posem en dubte la necessitat de que Manacor compti amb més espais culturals, però mai en detriment de serveis municipals com el de la piscina.


És per aquest motiu que AIPC-SYS, El PI i Partit Popular presentem una moció conjunta, que ja ha estat registrada, per ser tractada en el pròxim plenari municipal; per tal de garantir la continuïtat de la piscina municipal una vegada finalitzi el procés concursal de l’empresa concessionària.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba