ComarcaNoticias

Nova oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) a Cala Millor a l’edifici de la Policia Local

Magdalena Ordinas

Amb el compromís de facilitar la realització de tràmits administratius, la comunicació amb el consistori i dissenyar una administració més pròxima i eficient, l’Ajuntament de Son Servera ha obert ja des d’aquest dilluns 8 de febrer una nova oficina d’atenció a la ciutadania (OAC) al nucli costaner de Cala Millor, a l’edifici de la Policia Local.
L’Oficina fou inaugurada per la batlessa Natàlia Troya i la regidora de Recursos Humans, Reme Cañadas.
Les persones residents en aquesta zona no hauran de desplaçar-se fins a Son Servera per a les seves gestions amb l’Administració local: Registres generals i de finestreta única, Acreditacions de certificats de l’FNMT, inscripcions en el padró municipal i canvis de domicili, emissió de certificats de padrons, i molt més, són els serveis de què disposaran els ciutadans.
L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 08:30 a 14h. Els tràmits especials de la FNMT/certificats digitals i inscripcions en el padró i canvis de domicili són els dimecres i divendres.
Cal recordar, que tendran prioritat les persones amb cita prèvia. És pot demanar cita a la pàgina www.sonservera.es habilitada per l’ajuntament.
També publicam el video de presentació, per part de la batlessa i la regidora referida.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba