ActualidadManacorPorto CristoS'IllotSant LlorençSon ServeraVilafranca de Bonany

L’expedició de Llevant en Marxa ja ha entregat l’ajuda pels damnificats d’Ucraïna

L’Expedició de Llevant en Marxa, que sortí de Mallorca el diumenge dia 3 d’abril, amb un tràiler gros i tres furgonetes, per a complir l’objectiu d’entregar tots les ajudes solidàries, gràcies a l’esforç de la gent que es va mobilitzar per aconseguir l’objectiu de fer arribar l’ajuda humanitària a Ucraïna, arribà a destí amb un total del 40% en material sanitari i el 60% restant aliments.

Els voluntaris de Llevant en Marxa arrancaren amb les piles ben preparades, i seguiren la ruta prevista del planing. Continuaren la ruta i en 4 hores arribaren a Kosice.

A més, van sortir quatre voluntaris amb avió des de Palma destí a l’aeroport de Bratislava (Eslovàquia), i continuaren fins arribar a Kosice, el punt de trobada de les dues expedicions, per ajudar en el repartiment i l’entrega de l’ajuda humanitària, i ells són: la pediatra ucraniana resident a Mallorca, Silviya Slyvka, Guillem Deyà, Constança Amengual, i Mar Castañer. Allà els esperaven la resta de cooperants i col·laboradors: Joan Amengual, el periodista Tomeu Barceló, el metge Eduardo Repollo, Joan Bosco, Tomeu Mascaró, i Laurent Gilles.

L’Ambient que es trobaren els cooperants va ser un contrast molt fort entre la il·lusió i les ganes d’ajudar de tot el món, amb l’enorme tristesa dels refugiats que arribaven constantment a peu des d’Ucraïna. Sobretot els que més impactaven eren els nins petits.

Vam demanar al Dr. Antoni Mesquida, president de Llevant en Marxa, si estava satisfet per l’èxit de l’expedició, i aquestes foren les seves paraules: «Sí, molt satisfet, amb l’expedició no hi podem estar més, ja que va ser una cosa que en dues setmanes i mitja començaren a cercar gent que ajudes en tota la recollida, i col·laboració i preparació de l’expedició per aconseguir l’objectiu de fer arribar fins a la frontera d’Ucraïna el material. Tots els que hem participat estam molt contents perquè s’han aconseguit els objectius i ha funcionat. Tant el material sanitari com els aliments que eren de primera qualitat, faran un bé a aquesta gent necessitada. El que voldria és agrair a tots els que han col·laborat, a tots, no just els que han col·laborat amb l’expedició, sinó a tota la gent que ha enviat les seves coses, comprant els aliments, i fent donatius. GRÀCIES A TOTS».

Des de Manacor Comarcal, volem donar l’enhorabona a totes les persones que han fet possible l’ajuda als damnificats per la guerra d’Ucraïna, i desitjar de tot cor que acabi la guerra, que tantes vides s’està cobrant i tantes famílies ha destruït.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba