ComarcaNoticias

La destinació Cala Millor s’adhereix al projecte ‘Destinacions Turístiques Intel·ligents’

L’acord signat permetrà realitzar una auditoria tecnològica del destí i preparar un pla estratègic per millorar  la seva competitivitat 

El Consorci de Turisme de Cala Millor s’ha adherit al projecte ‘Destinacions Turístiques Intel·ligents’,  mitjançant la signatura del protocol general d’actuació per a la participació, el suport i la promoció de la  xarxa DTI. Aquest programa, promogut per la Secreteria d’Estat de Turisme, a través de la Societat  Mercantil Estatal per a la Gestió de la Innovació i les Tecnologies Turístiques, SAMP (SEGITTUR), pretén  contribuir a la millora de la competitivitat dels destins espanyols des de la perspectiva de la sostenibilitat i  l’accessibilitat a través de nous models de govern que incloguin la innovació i la tecnologia com a eines de  gestió. 

D’aquesta manera, després de l’adhesió, el destí passarà a la segona i tercera fase on s’analitza la situació  d’aquest i es determina un diagnòstic que permetrà la definició d’estratègies i una planificació encaminada  a convertir Cala Millor en un destí intel·ligent, que serà una realitat amb la posada en marxa en la fase 4 i 5  de l’estratègia definida en la fase 3. 

La metodologia de ‘Destinació Turística Intel·ligent’ es basa en l’anàlisi dels destins al voltant de cinc eixos:  govern, innovació, tecnologia, sostenibilitat i accessibilitat. 

Participar en aquest projecte suposa preparar el destí Cala Millor per fer front als reptes i transformacions  que es plantegen en el nou entorn social i tecnològic, alhora que revalora el destí i el fa molt més  competitiu. 

L’adhesió a «Destinació Turística Intel·ligent està inclòs dins de la Guia RESCO, una nova guia per a la  resistència, recuperació i reorientació de Cala Millor després de la Covid-19 impulsada pel Consorci i que serà  presentada pròximament.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba