CulturaManacor

Presentació de la novel.la de Cati Bordoy, “L’Oblit”, amb Toni Sureda, Antònia Nicolau “Pipiu” i altres

Diumenge passat es va presentar la segona novel.la de la manacorina Cati Bordoy, qui fa menys d’un any ja havia debutat en el món de les lletres amb una història, o un conjunt d’històries, de caire sentimental i molt localista. Ara, aquesta darrera, continua la línia de novel.la romàntica popular, gènere poc freqüent avui dia, però que té una gran acceptació per part del públic.

Toni Sureda i Cati Bordoy, durant la presentació del llibre


A la “carpa” de l’Ajuntament que dirigeix n’Artur Aguiló va tenir lloc aquest acte, convertit en veritable espectacle, pel seu concepte de presentació cultural i lúdica al mateix temps, amb l’objectiu d’oferir als assistents una part cultural i una part d’entreteniment.
El nostre col.laborador Antoni Sureda Vicens, escriptor i investigador històric, va fer una dissecció de la novel.la “L’Oblit”, explicant les aventures i desventures de Laia, la protagonista, però sense donar pistes de com culmina la història. Va ser precís i ocupà el temps just.
Na Cati Bordoy va explicar els orígens del llibre tot assegurant que en realitat es tracta d’un conjunt d’històries unificades de procedència real. És a dir, encara que estigui novel.lat, tot el que conta ha passat.
N’Antònia Nicolau “Pipiu” i en Toni Duro, sempre delicats i contundents, la Coral del Conservatori de Música i l’actuació de Santi Urtubia, amic de la novel.lista, varen donar claror a un acte entretingut.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba