ActualidadComunicatManacor

La flama del Correllengua 2022 arriba a Manacor el diumenge 24 d’abril

El Correllengua 2022 arriba el proper diumenge dia 24 d’abril a Manacor, en la que serà enguany, a més, la destinació final de la seva flama per terres mallorquines.
Per celebrar-ho, quan la flama arribi al Parc Municipal de Manacor, després de passar per la mà de totes les persones que la vulguin portar, l’esperarà una gran festa amb actuacions musicals dels grups Vaivé, O~Erra i Auxili.
Tothom hi pot participar, cal deixar clar que no és una competició esportiva, es pot fer el relleu de la flama ja sigui corrent, en bicicleta, a peu, etc.
Volem agrair molt especialment l’ajuda de Can Lliro, que col·labora de forma desinteressada amb l’esdeveniment, i a on hi podeu anar a comprar les camisetes del Correllengua 2022 a un preu de 3€ cadascuna.
La flama es recollirà a Vilafranca a les 16’45h. i està prevista la seva entrada a Manacor a les 18’00 h. El concert començarà a les 20’00 h.
Si voleu participar al recorregut de la flama a la seva arribada a Manacor, tan sols heu d’enviar un correu electrònic a l’email
ocbmanacor@gmail.com.
Pel que fa al concert de fi de festa, podeu reservar les vostres entrades (són gratuïtes però amb l’aforament limitat), a la pàgina web enviumanacor.cat.
Us hi esperam!
Obra Cultural Balear Manacor

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba