NoticiasManacor

La Biblioteca Miquel Àngel Riera de l’IES Mossèn Alcover, celebrà el 25è aniversari de la mort de l’escriptor que du el seu nom

Tot aprofitant l’efemèride del 25è aniversari de la mort de Miquel Àngel Riera, l’IES Mossèn Alcover, a través del departament de català i de la biblioteca, ha organitzat una sèrie d’actes commemoratius. L’esdeveniment principal ha estat la convocatòria anual dels concursos literaris i artístics de sant Jordi dedicats enguany a la figura de l’escriptor manacorí.


Els certàmens comprenien diverses categories —segons els nivells educatius— i abraçaven tant microrelats i poesia com fotografia i poesia o micrometratges poètics. La participació ha estat molt nombrosa, especialment en els apartats de microrelats i de fotografia que han comptat amb més de dos-cents participants.


Els jurats, que estaven formats per membres de diferents departaments didàctics com història, arts plàstiques, castellà i català, han valorat de manera especial la qualitat de les produccions presentades.


El lliurament de premis tingué lloc dijous, 13 de maig, el temps de pati i comptàrem amb la presència de la família de l’escriptor homenatjat. Roser Vallès, esposa de Miquel àngel Riera, juntament amb el director del centre, Antoni Gayà, foren els encarregats de lliurar els premis que consistiren en materials audiovisuals i bibliogràfics. Roser Vallès dirigí unes paraules al jovent i al professorat que emocionaren l’auditori.


De cara al curs vinent, estan previstes algunes xerrades sobre qui era Miquel Àngel Riera i sobre la qualitat i la transcendència de la seva obra que impartirà el professorat del centre durant el primer trimestre.


A més a més, el blog de la Biblioteca Miquel Àngel Riera -de la mà de la bibliotecària Isabel M. Riera Oliver- s’encarrega de fer-se ressò de totes les activitats i iniciatives vinculades a l’escriptor que compten amb la participació del professorat i alumnat del centre. Hi trobareu el llistat complet dels guanyadors i les seves obres reproduïdes.


L’IES Mossèn Alcover vol aprofitar l’avinentesa per mostrar una enorme gratitud a Roser Vallès i a tota la família de Miquel Àngel Riera pel suport que sempre hem rebut de la seva part.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba