ActualidadNoticias

Estel de Llevant celebrà el “Dia Mundial de la Salut Mental”, amb canvis sobre el programa previst, pel motiu de la pluja

Estel de Llevant ens havia convocat pel passat dilluns dia 9 d’octubre, en el Dia Mundial de la Salut Mental, a un acte a Sa Bassa, on estava prevista la lectura d’un manifest, per a partir seguidament acompanyats d’una batucada a la Institució Pública Antoni Maria Alcover, on a les 20 hores havia de tenir lloc la projecció documental teatre Estel “L’altra mirada”. Però la pluja que va caure el dilluns a mitja tarda, motivà un canvi en la programació, malgrat que a l’hora prevista per a la convocatòria el cel fos ben serè.
Es va suspendre la concentració a Sa Bassa i el passeig acompanyats de la batucada fins a la seu de la Institució Alcover.


A la Institució Antonia M. Alcover, Adrià, usuari d’Estel de Llevant, fou l’encarregat del manifest, que no fou d’una simple lectura, sinó més bé de la bona rebuda i d’informació de les activitats dels usuaris a Estel de Llevant. Acte seguit, usuaris i convidats baixaren al saló d’actes soterrani del casal, per veure l’abans esmentada projecció teatre Estel “L’altra mirada”.
Finalitzada la projecció, l’antiga cuina i l’esplèndida terrassa de la Institució Alcover fou l’indret escollit per a celebrar el dia amb una picada, que de segur serví de sopar a tots els que hi participaren.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba