ActualidadNoticias

Els Socialistes de Manacor elegeixen a Núria Hinojosa com a nova secretària general

Els Socialistes de Manacor han celebrat una assemblea per renovar la direcció de l’Agrupació Local i elegir a Núria Hinojosa com a nova secretària general.

La socialista, que ha estat elegida per unanimitat, encapçala una Comissió Executiva en la qual també hi ha Sebastià Riera com a President, Javier Orduña com a Vicesecretari General, María José Mateos com a secretària d’Organització, Catalina Perelló com a secretària de Participació, Maria Duran com a secretària d’Igualtat i Sebastià Nadal, Joan Parera, Cristina Gil, Julián Baques, Luís Gil, Mercè Amer i Salvador Castell com a vocals.

La nova secretària general s’ha mostrat molt agraïda per la confiança rebuda i contenta «per assumir aquest repte acompanyada d’un gran equip». Una nova direcció que té com a objectiu «aconseguir el millor resultat possible i poder governar a l’Ajuntament de Manacor el 2019».

En aquest mateix sentit s’ha pronunciat la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido, qui ha assegurat que «volem recuperar la batlia del municipi el 2019 perquè estam preparats per guanyar».

Precisament, Preparats per Guanyar és el lema elegit els socialistes per a la campanya de renovació de les agrupacions locals amb la qual es vol mostrar que «som l’esquerra de govern, seriosa, que té un projecte polític amb el qual volem seguir governant a totes les institucions». Una situació molt diferent de la del PP, tal com ha explicat Garrido, que a dia d’avui «està sense credibilitat ni projecte».

Finalment, Garrido ha recordat que «en pocs mesos de govern municipal els Socialistes de Manacor varen fer molt pel municipi, ja que no és casualitat que avui haguem inaugurat l’escola de Son Macià, de la mateixa manera que tampoc és casualitat que s’estigui ampliant l’Hospital de Manacor, són polítiques amb segell socialista i fruit de la tasca i de la reivindicació d’aquesta agrupació local».

Núria Hinojosa també és la portaveu del Grup Municipal Socialista i agafa el relleu d’Amanda Fernàndez al capdavant de l’agrupació, per a qui també ha tengut paraules d’agraïment.

 A l’assemblea d’elecció de la nova Comissió Executiva també ha assistit el secretari de Dinamització d’Agrupacions dels Socialistes de Mallorca, Tolo Aguilar.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba