CulturaNoticias

Dia 14, a S’Agrícola, Miquel Àngel Riera en el record, des d’una perspectiva femenina

Joan Servera “Imatges”
L’Associació Cultural continua el seu programa d’actes amb un homenatge poètic al poeta i escriptor Miquel Àngel Riera, que inaugurarà un cicle de poesia previst per l’entitat cultural al llarg del 2022.
L’acte, programat per dia 14 d’octubre a les 20 hores, a la Sala d’actes del primer pis de s’Agrícola, durà per títol: Miquel Àngel Riera en el record, des d’una perspectiva femenina. I ha estat organitzat i coordinat per l’assagista i poetessa manacorina M. Magdalena Gelabert, que, a més, es farà càrrec de la presentació de l’acte.


L’homenatge poètic constarà de tres parts. Per encetar la vetllada, Maria del Mar Riera i Roser Vallès, filla i esposa de l’autor respectivament, faran una presentació de la figura de Miquel Àngel Riera. A continuació, les poetesses Roser Amills, Àngels Cardona, Emmi Finozzi, M. Magdalena Gelabert i Cristina Salom realitzaran una lectura comentada de poemes escollits de l’autor manacorí. Per acabar, les joveníssimes veus de Joana Duran Riera, Francesca Duran, Roser Galmés Riera, Maria Nadal i Roser Riera Cabrer, en un apartat que M. Magdalena Gelabert ha definit com a Miquel Àngel Riera de cara al futur, ens oferiran una mostra de com veuen elles l’obra que ens ha deixat l’escriptor i poeta manacorí.
Durant els dos intervals de l’acte i com a cloenda del recital, la musicòloga Bàrbara Duran ens oferirà al piano tres obres de Bach.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba