Sin categoría

Avui divendres, debat sobre Urbanisme a s’Agrícola: “…a partir del nou PGOU”

Joan Servera “Imatges”
El proper divendres dia 17 de desembre, a les 20 hores a S’Agrícola hi haurà un debat moderat per l’arquitecte Pere Serra amb el títol “L’urbanisme de Manacor a partir del nou Pla General”, on participaran l’economista Antoni Riera, els arquitectes Carme Pascual i Xisco Galmés i el constructor Jaume Caldentey.
En aquest debat s’intentarà posar damunt la taula les conseqüències que tendrà per l’urbanisme de Manacor l’aprovació del Pla General i les repercussions econòmiques que se’n derivaran. És d’esperar que els participants ens posin un poc de llum sobre les fortaleses i les debilitats d’aquesta nova normativa que afectarà a tot l’urbanisme del nostre terme municipal.
Com a conseqüència de les restriccions imposades degut a la pandèmia s’exigirà el certificat Covid per entrar a la sala.

Altres actes

A més del debat sobre urbanisme, aquest cap de setmana del 18 i 19 de novembre, tendrem també actes importants a S’Agrícola: dissabte dia 18 a les 20 hores s’inaugurarà l’exposició del certamen de pintura d’aquest any i es lliuraran els premis als guardonats; mentre que diumenge dia 19 a les 19’30 h es donarà inici a les festes amb el cant de nadales a càrrec del cor del Col.legi Sant Vicenç de Paül, per després retre un petit homenatge als socis que enguany han fet noranta anys.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba