ActualidadCulturaNoticias

Andreu Riera, Rafel Aguiló i Joan Bibiloni, ens presenten el seu darrer CD, “Cinema per a tres”

Rafel Aguiló, Andreu Riera i Joan Bibiloni, al moment de la roda de premsa

Dissabte passat, va tenir lloc a casa del pianista manacorí Andreu Riera, la presentació del seu darrer CD, «Cinema  per a tres», amb música composta pel també manacorí Rafel Aguiló i produït per un altre gran manacorí, Joan Bibiloni.
«Cinema per a tres» és la continuïtat, és el creixement d’una arrelada amistat que va néixer a l’any 2009 amb la publicació del reconegut i premiat  disc «Vora Mar». Aquesta experiència va sembrar una important confiança i una consistència pròpia d’implicació musical a tres escales que conformen aquests magnífics personatges del camp musical.
La composició de Rafel Aguiló per a  «Cinema per a tres»  va començar gairebé fa quatre anys, són unes peces escrites des de les vivències, de les fantasies dels seus fills, des de les distintes etapes de la seva vida, i tot plegat ha donat un resultat de ser una música sincera, emotiva, especial, relaxant, sentimental i romàntica.
El productor i editor d’aquest esdeveniment, Joan Bibiloni, una persona amb una llarga trajectòria, una gran carrera com a guitarrista, ha estat el lligam, el puntal, el que ha dirigit  amb molta devoció, capacitat i un coneixement profund, que ha donat el fruit d’un programa ben fet.
Tota aquesta feina, surt a la llum amb una sensibilitat, expressivitat, transparència, sempre de la magnífica interpretació musical del pianista i compositor Andreu Riera; just ell sap transmetre, sap fer arribar la música, ell defineix aquest disc de neoimpressionista, de subtils harmonies, de colors i ple de màgia. La gran carrera musical d’Andreu Riera, ha fet que sigui reconegut per tot arreu, i és que de ben jovenet ja va destacar en aquest camp musical, on als 17 anys ja despuntava com a gran músic. Un munt de premis avalen tot el seu treball, aplaudits els seus concerts arreu de les Illes i d’Espanya, així com a Itàlia, Àustria, França, Suïssa, Alemanya, Finlàndia, Estats Units, Canadà, Austràlia…. És membre de l’Acadèmia de Belles Arts de Sant Sebastià de Palma de Mallorca i professor titulat del Conservatori Superior de les Illes Balears. Andreu Riera va…

TOTA LA INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL».

RICOH IMAGING

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba