ActualidadComarcaFelanitx

UNA VOLTETA PER FELANITX

PREVENCIÓ ADICCIÓ INFANTIL A LES PANTALLES

Dilluns 19 de setembre a Portocolom, la pedagoga Anna Ramis feu una xerrada per aprendre a prevenir l’adicció infantil a les pantalles. Segons Ramis, cada vegada hi ha més estudis pediàtrics que demostren que l’exposició continuada a les pantalles abans dels cinc anys, poden ocasionar perjudicis en el desenvolupament dels infants. Els nins creixen amb les pantalles i cada vegada empren més temps en aquests aparells.

GESTIÓ RESIDUS UGT

L’Ajuntament de Felanitx assistí a unes jornades organitzades per UGT on es tractà la gestió de la recollida de residus i neteja viària. La regidora de medi ambient, Catalina Soler, pogué conèixer de primera mà de l’organització sindical les opcions que els Ajuntaments tenen de fer una gestió pública o adjudicar el servei. Soler explicà en quin punt es troba la licitació de la recollida de fems a Felanitx i comarca.


5a TRAVESSA ES FARALLÓ

Diumenge 18 de setembre, més de 200 participants feren la Travessa d’es Faralló a Portocolom. Una magnífica prova que es fa anualment, i que té una gran participació-assistència de nedadors i nedadores del Club Natació Felanitx, i també altres nedadors i cursetistes vinguts d’altres indrets. Bona prova, ànims a tots i fins l’any que ve.

DINAR TERCERA EDAT A S’HORTA

El passat diumenge dia 18, la barriada de s’Horta, al local parroquial, va fer un dinar de paella, i es renovà la junta directiva de la Tercera Edat. I com era previsible continuà elegit al capdavant l’amic Sebastià Capó, al qual desitjam un bon encert durant anys propers. Ànims Sebastià, i endavant.

9a CONCENTRACIÓ NACIONAL TRALLA 101 A MARTORELL

Una quinzena de felanitxers i felanitxeres participaren el passat cap de setmana en aquesta nova edició de motos clàssiques, Bultaco Tralla 101 a Martorell. Participants de Mallorca, Menorca, Eivissa, Barcelona, Igualada, Alacant, Bassella, Osca i França feren una ruta de 101 kilòmetres. L’acte fou organitzat pels amics de la Tralla 101, amb la col.laboració d’Amics dels Vehicles Clàssics i Antics de Felanitx, Amics de les Motos Clàssiques de Martorell, i la col.laboració dels Ajuntaments de Martorell i de Felanitx. Enhorabona i ànims a tots els motoristes de Felanitx.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba