ActualidadComarcaFelanitx

Una volteta per Felanitx

FESTA ANIVERSARI CORONACIÓ VERGE DE SANT SALVADOR

Diumenge 4 de setembre a les 18h. va tenir lloc al santuari de Sant Salvador el 88è Aniversari de la seva Coronació amb una Missa Concelebrada i presidida per Mn. Jaume Obrador Adrover, Rector de les parròquies de Burundi, que va ser uns dies per Felanitx, il.lustrada musicalment per la Coral de Felanitx, i després, besamans i cant de l’Himne de la Coronació.

SORTIDA DE LA XLI PUJADA A LLUC A PEU DE LA PART FORANA

Dissabte dia 10 horabaixa va tenir lloc la XLI Pujada a Lluc peu de la Part Forana. A Felanitx, marxaires felanitxers i felanitxeres es concentraren a la plaça de Sa Font de Santa Margalida, per partir a peu cap a Lluc amb un bon ambient de participació. Molt bé al.lots, ànims i endavant!

FESTES DE SANT NICOLAU DE TOLENTÍ, PATRÓ DE CAS CONCOS DES CAVALLER

Ja han començat les Festes del nucli del terme de Felanitx Cas Concos des Cavaller, amb el Pregó de festes a càrrec de Joan Enric Font Nicolau (extreballador de la Brigada Municipal, jubilat l’any passat i bon amant del poble concarrí). Acte seguit, sopar de freixura, a càrrec de ses Mestresses de Casa de Cas Concos al camp d’esports, acabant amb ball de saló a càrrec del Trio Vintage.
El dissabte 10, Sant Nicolau, patró de Cas Concos Eucaristia Solemne a les 10’30 h, es ballà l’Oferta amb l’escola de ball concarrina, cantà el cor parroquial, es venerà la relíquia i es repartiren els «panets», per a continuació, gaudir d’un aperitiu de pal amb sifó, ball dels dimonis de Cas Concos i de pagès. Després, «Corregudes» per totes les edats i obsequis.
A les 14 h., al camp d’esports, dinar de paella per tothom, i acompanyament de la xaranga musical «Los Valencianos».
A partir de les 18 h., III Fira Nocturna, focs artificials, i Verbena amb Dj. Paco Almodóvar on Fire, Los Inhumanos, i Dj. Titi.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba