ActualidadComarcaFelanitx

Una volteta per Felanitx (22/10/2022)

FESTA DE LA PATRONA DE LA GUÀRDIA CIVIL

El passat dia 12 d’octubre, després de 2 anys sense, es feu la Festa de la Verge del Pilar. A la Parròquia de Sant Miquel, a les 11h, Missa, amenitzada pel grup Quintet de Son Pinar, amb presència del cos de la Guàrdia Civil i Autoritats. Després, al quarter parlaments, ofrena a la bandera, homenatge als guàrdies morts, i imposició de la Gran Creu amb distintiu blanc a l’ex Oficial Sr. Nadal Morey, i refresc per tothom. Enhorabona a la Guàrdia Civil per vetlar per tots.

NOU REGIDOR D’EL PI A L’AJUNTAMENT DE FELANITX

A la plenària del dia 10 d’aquest mes d’octubre, prengué possessió de la seva acta de regidor a l’Ajuntament de Felanitx Pere Antoni Mascaró Fiol. Mascaró agafa el relleu que deixà Melanie Mesquida el passat mes de setembre, i amb tota probabilitat el batle li delegarà el càrrec de les mateixes àrees: Cultura, Turisme, Patrimoni, Arxiu municipal i Biblioteques. Al final tot el Consistori li desitjà sort i encerts.

INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ JOSEFINA PINO

Divendres dia 7 d’octubre a la Casa de Cultura de Felanitx s’inaugurà l’exposició «Paisatges de la memòria. El record juga amb la mirada», de Josefina Pino, exposició que es podrà visitar fins el 13 de novembre.

NIT DE LES ESGLÉSIES

El passat divendres dia 14 es celebrà al Convent de Sant Agustí la «II Nit de les Esglésies» amb moltes de candeles i ciris. Una experiència «d’austeritat i contemplació» on «el silenci i la llum parlen per si sols, sense necessitat d’afegir res més».

VISITA PASTORAL DEL SR. BISBE

Aquesta setmana passada vam tenir la Visita Pastoral del Sr. Bisbe Mns. Sebastià Taltavull, que visità les Parròquies de Felanitx i s’Horta, Sant Salvador i diferents nuclis del terme celebrant Misses, i informant-se de tot el que els feligresos li informaren.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba