ActualidadComarcaFelanitx

UNA VOLTETA PER FELANITX (29/10/2022)

FESTA DE SES VERGES A LA LLAR

Dijous dia 20 d’octubre, la Llar de Felanitx celebrà la Festa de ses Verges amb actuació de la Coral de la Llar amb unes bones cançons, i després, bunyolada, xocolata i mistela per tothom. També el divendres actuaren al Col.legi Joan Capó. Salut per tots!

CONCERT DE SES VERGES A LA RESIDÈNCIA BARTOMEU QUETGLAS

Dissabte 22 d’octubre a la residència Bartomeu Quetglas, a les 17h, celebraren tots els assilats la Festa de ses Verges amb actuació de la Banda de Música de Felanitx. Molts d’anys!

CONCENTRACIÓ I CERCAVILA DELS GEGANTS

Des de la plaça de Sa Font de Sta. Margalida fins al Parc Municipal, 10 colles geganteres vengudes de Sta. Maria del Camí, Sta. Margalida, Calvià, Sa Pobla, Alcúdia, Llucmajor, Manacor, Inca, St. Llorenç, i els amfitrions de Felanitx, participaren amb motiu de la Fira del Pebre Bord i després, ballada conjunta. Acabat el ball geganter, el grup Abeniara i el grup Ballugall seguiren amb la XVIII ballada del Pebre Bord.
A les 17h. quedà inaugurada la Mostra Industrial i Artesana.

FIRA DEL PEBRE BORD

Amb un temps d’estiu i una calor molt forta, tornà a celebrar-se una nova Fira del Pebre Bord, amb gent vinguda de tota l’illa, que gaudí d’innombrables actes d’exposicions, música, passeig i ball amb grans i petits de les 9 a les 19 h.
Com cada any, l’estand de l’Ajuntament tengué un detall pels visitants: dues bosses, una de petita amb pebre bord i una de roba commemorativa, així com tarrines de gelat per tothom.

MÉS IMATGES A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL».

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba