ManacorNoticias

Tot a punt pels concerts de semifinal i final del ‘Premi Ciutat de Manacor de Música d’autor Guillem d’Efak

Divendres 9 de juliol actuaran els set semifinalistes i dissabte 10 es coneixerà el  guanyador 

El Premi Ciutat de Manacor de Música d’Autor Guillem d’Efak s’estrena enguany amb la semifinal  i la final amb dos concerts a la terrassa del moll de Porto Cristo aquest divendres 9 i dissabte 10 de  juliol a les 22 h. A la semifinal, dia 9, hi actuaran set grups d’entre tots els que es van presentar al  premi: Roger Pistola, Els Fun Kiss, Sembrant Veus, Antoni Duro, Mopi, Randa i Joan Sebastià  Sansó. 

Després de l’actuació de tots aquests grups, el jurat format per Laia Vallès, Tomeu Matamalas i Pere Camps en triarà tres que passaran a la final de dia 10. Al concert de dissabte hi tocaran els tres  finalistes i, finalment, el jurat format per Laia Vallès, Tomeu Matamalas i Neus Sánchez decidirà  qui és el guanyador.  

El premi està dotat amb 3.000 euros per al grup o solista guanyador i 1.000 euros per a cadascun  dels dos finalistes, a més de la promoció dels concerts en festivals i cicles culturals per als tres  finalistes. A més, el festival Barnasants de cançó d’autor es compromet a programar una actuació  d’un dels tres finalistes en la pròxima edició del festival. L’Ajuntament de Manacor també  programarà com a mínim el guanyador a la Fira de la Música de Manacor 2021 prevista per al  proper mes de novembre.  

El batle de Manacor, Miquel Oliver, farà entrega del guardó al grup o intèrpret guanyador una  vegada s’hagi conegut el veredicte del jurat. Les entrades per assistir als concerts són gratuïtes i  estan disponibles a www.enviumanacor.cat 

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba