ManacorNoticias

S’inicien les visites guiades a les excavacions de son coletes

Les persones interessades s’han de descarregar una entrada gratuïta a través del lloc web de l’Ajuntament de Manacor www.enviumanacor.cat

La Direcció General de Memòria Democràtica i l’Ajuntament de Manacor ofereixen visites guiades als treballs d’exhumació al cementeri de Son Coletes, que se celebraran els diumenges 21 i 28 de novembre, i 12 de desembre.


La Vicepresidència de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, a través de la Direcció General de Memòria Democràtica, i l’Ajuntament de Manacor posen en marxa visites guiades als treballs d’exhumació que s’estan realitzant al cementeri de Son Coletes, obertes al públic en general.


Les visites es realitzaran al llarg de tres diumenges: el 21 i 28 de novembre, i el 12 de desembre. Cada un d’aquests dies, l’equip tècnic d’Aranzadi i ATICSrealitzarà tres torns de visites: de les 10 h a les 11 h, de les 11.30 h a les 12.30 h i, el darrer, de les 13 h a les 14 h.


Per assistir-hi, les persones interessades s’han de descarregar una entrada gratuïta a través del lloc web de l’Ajuntament de Manacor: www.enviumanacor.cat


En cada una d’aquestes visites hi podran participar un màxim de 25 persones.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba