ComarcaNoticias

Es prorroguen fins al 30 de gener les mesures de seguretat front a la crisi sanitària de la Covid-19

També se suspenen les activitats esportives municipals i l’entrenament dels  equips federats i no federats fins a 12 anys. 

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha decidit prorrogar fins al 30 de gener la resolució  de batlia aprovada el dimarts passat, 12 de gener, pel que se suspenien totes les  activitats municipals, així com les del centre d’adults, esportives i les de l’escola  de música i la Banda Municipal, les activitats culturals, es tancaven els parcs  infantils i es prohibia l’accés al públic en esdeveniments esportius. 

Així, una vegada revisada la situació, s’han comptabilitzat aquest dilluns un total  de 34 casos actius el que suposa un increment de dos casos amb relació a les  darreres dades de la setmana passada. 

Una situació que obliga a seguir amb les mesures de prevenció i a reforçar-les  encara més, pel que també queden suspenen les activitats esportives municipals  i l’entrenament dels equips federats i no federats fins a dotze anys. 

La situació epidemiològica segueix requerint un esforç per part de tota la  ciutadania. Aquestes mesures volen doblegar la corba i aconseguir reduir  el nombre de casos tan aviat com sigui possible. Com sempre, necessitam la  col·laboració de tothom perquè això sigui possible. 

Demanam responsabilitat individual i complir de forma estricta amb les mesures  adoptades tant per l’Ajuntament com també les establertes a escala autonòmica  pel Govern Balear i les autoritats sanitàries.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba