Noticias de empresa

Òptica Tugores renova la seva imatge

Òptica Tugores és una empresa familiar fundada l’any 1976, i, en els seus inicis, comptava amb una botiga a Manacor. Amb el temps va créixer i es va obrir una segona botiga a Sa Bassa, sota el nom d’Hiper Òptica, la qual és la que es coneix avui dia.
Actualment, i després de dos anys de la jubilació del fundador, el seu successor i fill, Biel Tugores, ha optat per renovar la imatge de l’empresa i l’ha tornada anomenar Òptica Tugores, nom que fa recordar els inicis del negoci i que commemora el llinatge de la família fundadora.
No dubteu en venir a veure en Biel, que compta amb les darreres col.leccions d’ulleres, amb les primeres marques i la darrera tecnologia en progressius basada en la dinàmica de mirada. A més, a Òptica Tugores ens assessoren sobre tractaments per frenar la miopia en adolescents, lents de contacte amb els materials més biocompatibles i, per descomptat, amb una atenció personalitzada i tota l’experiència d’una empresa que fa quasi 50 anys que cuida de la vostra salut visual.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba