ActualidadNoticias

L’IES Manacor al III Simposio “Escuelas hacia la sostenibilidad”

La coordinadora de Medi Ambient de l’IES MANACOR i professora de Bilologia i Geologia al mateix centre, Margalida Puigserver, ha assistit al III Simposio de Profesorado “Escuelas hacia la Sostenibilidad” que s’ha dut a terme els passats 3, 4 i 5 de juliol al CENEAM (Centro Nacional de Educación Ambiental) a Valsaín, Segovia. El nostre centre va ser un dels pocs escollits per a representar-hi les Illes Balears.
Aquest congrés ha estat organitzat per la xarxa estatal ESenRED del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, en la qual estam integrats a l’IES Manacor com a centre participant en el Programa de Centres Ecoambientals de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca i la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears.
La xarxa ESenRED engloba un total de 2.700 centres d’educació no universitària i un total de 1.025.000 alumnes. Facilita les trobades, l’intercanvi, la col.laboració i la difusió d’accions, materials i idees entre les diferents subxarxes participants. Així mateix, promou la reflexió, l’avaluació i la innovació sobre la pròpia pràctica dels centres participants. La coordinadora del nostre centre va presentar l’experiència «Fira de Medi Ambient 2017. Canvi Climàtic-És hora d’actuar»: Na Margalida va explicar que aquesta és la onzena edició d’aquesta Fira que ha esdevingut ja una tradició al nostre centre. És necessari destacar el paper de l’APIMA de l’IES Manacor i cal agrair també la col.laboració econòmica que cada any realitza l’APIMA en aquesta activitat.
La presentació de Margalida Puigserver va ser tot un èxit!

IES Manacor

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba