ComarcaNoticias

La bandera blava ja oneja a les platges de Cala Millor

La platja de Cala Millor ja disposa de la bandera blava que acredita que compleix els estàndards màxims de qualitat, serveis i protecció mediambiental. A més de la de Cala Millor, que pertany a Son Servera i Sant LLorenç, la platja Es Ribell-Sa Marjal, de Son Servera i la platja de Sa Coma, de Sant Llorenç, també han obtingut la distinció atorgada per la FEE.

A l’acte d’hissada, els regidors de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç, Marga Vives i Nicolau Bordal respectivament, han volgut destacar el gran esforç que s’ha fet enguany en la preparació de les platges després dels temporals d’aquest hivern. A més, han recordat que aquesta feina s’ha fet seguint les directrius i l’assessorament del SOCIB (Sistema d’Observació Coster de les Illes Balears).

L’acte s’ha dut a terme de manera conjunta amb els dos ajuntaments al Parc de la Mar de Cala Millor. En representació de l’Ajuntament de Son Servera, ha assistit al acte la regidora de Turisme, Margalida Vives, i, per part de l’Ajuntament de Sant Llorenç, el batle, Mateu Puigròs, i el regidor de Turisme, Nicolau Bordal. També han participat els representants de l’Associació Hotelera Badia de Cala Millor i de totes les empreses que duen a terme la seva activitat sobre la platja com socorristes, neteja i policía.

Cala Millor va obtenir per primera vegada la distinció de la Bandera Blava l’any 1989 i en 29 anys, l’ha obtinguda 27 vegades. La Bandera Blava és un guardó i un sistema de certificació anual desenvolupat per la FEE des del 1987 concedit per un jurat internacional. En el cas d’Espanya, està presidit per ADEAC i hi participen les comunitats autònomes litorals, la FEMP i els ministeris, fundacions i les universitats implicades.

Aj. Son Servera

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba