ManacorNoticias

L’Ajuntament de Manacor posa en marxa la nova plataforma web municipal per als contractes menors

El ple de juliol aprovà que tots els contractes menors es publiquin al portal web  municipal per afavorir la concurrència i augmentar la transparència 

L’Ajuntament de Manacor ja ha posat en marxa la nova plataforma web on a partir d’aquest 1 de  setembre ja s’han començat a publicar tots els contractes menors. L’objectiu d’aquesta iniciativa és  la d’afavorir la concurrència i augmentar la transparència de la gestió municipal. Tots els  professionals i empreses podran accedir a partir d’ara a https://contractes.manacor.org/ i veure quins  són els contractes menors oberts.  

La Llei de contractes estableix que els contractes menors (serveis i subministraments per quanties  inferiors a 15.000 euros i obres per quanties inferiors a 40.000 euros) puguin ser adjudicats  directament. Actualment, l’Ajuntament ja s’obliga a convidar a tres empreses per a contractes a  partir de 3.000 euros, tant per a subministraments com per a obres.  

El ple municipal extraordinari del passat 27 de juliol va aprovar aquesta iniciativa per la qual  l’Ajuntament de Manacor incrementa la transparència ja que convidarà totes les empreses i  professionals mitjançant la publicació de les convocatòries dels contractes menors de 3.000 a  15.000 per a serveis i subministraments i de 3.000 a 40.000 per a obres a la pàgina web municipal.  «Així no només convidam a tres empreses, sinó que convidam a tothom i així encara donam més  transparència», explicà la delegada de l’Activitat econòmica i financera, Cristina Capó.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba