CulturaNoticias

La colla castellera Al.lots de Llevant reprèn amb il.lusió els assajos després d’un any i mig d’aturada a causa de la Covid-19

Després d’un any i mig sense assajar i sense activitat castellera, els Al.lots de Llevant han pogut retornar a l’activitat aquest mes de setembre. De moment, s’han trobat per fer tres assajos i per començar a recuperar sensacions i rutines. Ho fan aplicant tota una sèrie de mesures higièniques (la més significativa l’ús de màscara FFP2 en tot moment) i respectant unes condicions per poder ser partícep de l’assaig (certificació de pauta completa de vacunació o presentació d’un test d’antígens).
Com deim, de moment només han assajat i no han participat en cap actuació. Segons ens va explicar el bon amic i casteller Sebastià Grimalt, el gran objectiu de la colla seria poder celebrar la seva Diada, que si finalment fos possible se celebraria dia 16 d’octubre: “Per a la colla, seria tot un èxit poder tornar aixecar algun castell i pilars a sa Bassa”.
Fins ara les sensacions i valoracions són bones. Esperem que l’evolució dels indicadors de la COVID-19 sigui positiva i els castellers puguin retornar ben aviat a plaça.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba