ComarcaCultura

La Banda de Música Local de Son Servera estrena a l’Església Nova l’obra «Processó» del compositor Xavier Gelabert

L’estrena d’una nova obra musical és sempre un motiu de goig. Si a més l’obra ha estat escrita especialment per un lloc concret del nostre poble, es converteix en un privilegi. Això mateix és el que han estan muntant aquests darrers mesos per a la Banda de Música Local de Son Servera, l’obra “Processó”, un encàrrec al compositor Xavier Gelabert.

L’autor Xavier Gelabert (Manacor, 1976), juntament amb el director de la banda, Joan Antoni Ballester, han estat treballant més d’un any per donar forma al que serà un dels concerts més importants de la temporada de la Banda de Música Local de Son Servera, no només pel que suposa l’estrena d’una obra, sinó també per tot el que comportarà al plantejament de nous formats de concert. «Processó» és una obra que deconstrueix l’habitual format de banda per reconstruir-lo en quelcom diferent i adaptat a l’espai al qual està destinat, l’Església Nova de Son Servera, tenint present la seva forma, espais i idiosincràsia.

L’obra va ser explicada pel mateix autor a la conferència que va tenir lloc el dissabte 20 de maig a les 19h. al Teatre La Unió de Son Servera. L’estrena serà el dissabte dia 27, a les 21:00 hores a l’Església Nova de Son Servera.

L’entrada és gratuïta.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba