ComarcaCulturaSant LlorençSon Servera

Imatges de la Nit de Matines a Sant Llorenç des Cardassar, Son Carrió, Son Servera i Cala Millor

Per segon any consecutiu, els alumnes de 440 Aula Musical de Cala Millor, no participaren a les Matines de Cala Millor alegrant amb els seus villancecs la celebració, degut a l’actual pandèmia ocasionada per la Covid-19. Enguany el Adeste Fideles (cant d’entrada) el va tocar la directora de l’acadèmia, Rosa Carbonell, acompanyada al violí per les seves filles Maria Rosa i Núria Riera, i Sandra Garcia. El sermó de la Calenda va anar a càrrec de la nina Margalida Llodrà, i el cant de la Sibil.la per part de Maria Isabel Sirer, acompanyada a l’orgue per Sandra Garcia. La resta de cants de la celebració els acompanyà l’organista de la parròquia, Immaculada Forteza. El nou rector Mn. Baltasar Morell, va oficiar les Matines i va agrair la col.laboració de les persones que ajuden a la parròquia al llarg de l’any.
A l’església de Son Servera, la celebració de les Matines donaren inici a les 19’30 hores, i el cant de la Sibil.la enguany va anar a càrrec de Irene Servera, i el sermó de la Calenda per part de Miquel Nebot.
A Sant Llorenç, un any més, el cant de la Sibil.la va anar a càrrec de Mireia Mestre, i a Son Carrió en Joel Barragan va fer el sermó de la Calenda i el cant de l’Àngel i la Sibil.la a càrrec de Petra Llinàs.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba