Gabriel Fiol i Bruno Sotos, de la discogràfica Blau, inclosos a la consideració de la 21a Entrega Anual dels Latin Grammy

0

Les nominacions dels premiats d’aquest any s’anunciaran el 29 de setembre

Gabriel Fiol i Bruno Sotos, de la discogràfica Blau, inclosos a la consideració de la 21a Entrega Anual dels Latin Grammy

Magdalena Ordinas

Els músics mallorquins, Gabriel Fiol, amb el seu disc Cello Works 2 i el senzill “Big Sur California”, i el cantant Bruno Sotos, amb la cançó i el video “El Eco de la Calle”, tots dos representats per la discogràfica Blau de Miquel Àngel Sancho, han estat inclosos a la consideració de la 21ª Entrega Anual del Latin GRAMMY.

La música de Gabriel Fiol, ha estat valorada per la seva originalitat i la distinció personal que la fa diferent a la música clàssica actual. El disc Cello Works 2 ret homenatge a la nostres illes, és una música descriptiva inspirada en el mediterrani Balear i Pitius. En quan al senzill Big Sur California, és fruit del darrer viatge que va fer a Estats Units, concretament a California i a les costes del Big Sur.

Gabriel Fiol, ens explicà que “ha estat tota una sorpresa i sent un gran plaer de que la meva música estigui tan ben considerada. Els Latin Grammy són uns premis internacionals molt importants i només el fet que hagin escoltat i valorat la meva música em fa sentir una immensa alegria i m’anima a seguir composant i interpretant les meves obres”.

“Manacor Comarcal” també va voler parlar amb Miquel Àngel Sancho, director de Produccions Blau, per saber la seva opinió, i ens va dir el següent: “Per una productora com Blau ja és un èxit que en Gabriel Fiol i en Bruno Sotos siguin tinguts en compte en uns premis de categoria internacional com són els Latin Grammy. La presència tan d’en Gabriel com d’en Bruno és un reforçament que ajuda a la projecció exterior de la resta dels nostres artistes illencs. Hem d’aprofitar ocasions com aquesta per sensibilitzar no només als mitjans de comunicació, sinó també a la nostra societat, per donar li valor a la cultura musical del nostre entorn”.

L’Entrega anual dels premis Latin Grammy i les nominacions dels premiats d’aquest any s’anunciaran el 29 de setembre. L’entrega dels premis està prevista per el proper mes de novembre.

Deja una respuesta