CulturaNoticias

Gabriel Fiol i Bruno Sotos, de la discogràfica Blau, inclosos a la consideració de la 21a Entrega Anual dels Latin Grammy

Les nominacions dels premiats d’aquest any s’anunciaran el 29 de setembre

Gabriel Fiol i Bruno Sotos, de la discogràfica Blau, inclosos a la consideració de la 21a Entrega Anual dels Latin Grammy

Magdalena Ordinas

Els músics mallorquins, Gabriel Fiol, amb el seu disc Cello Works 2 i el senzill “Big Sur California”, i el cantant Bruno Sotos, amb la cançó i el video «El Eco de la Calle», tots dos representats per la discogràfica Blau de Miquel Àngel Sancho, han estat inclosos a la consideració de la 21ª Entrega Anual del Latin GRAMMY.

La música de Gabriel Fiol, ha estat valorada per la seva originalitat i la distinció personal que la fa diferent a la música clàssica actual. El disc Cello Works 2 ret homenatge a la nostres illes, és una música descriptiva inspirada en el mediterrani Balear i Pitius. En quan al senzill Big Sur California, és fruit del darrer viatge que va fer a Estats Units, concretament a California i a les costes del Big Sur.

Gabriel Fiol, ens explicà que “ha estat tota una sorpresa i sent un gran plaer de que la meva música estigui tan ben considerada. Els Latin Grammy són uns premis internacionals molt importants i només el fet que hagin escoltat i valorat la meva música em fa sentir una immensa alegria i m’anima a seguir composant i interpretant les meves obres”.

“Manacor Comarcal” també va voler parlar amb Miquel Àngel Sancho, director de Produccions Blau, per saber la seva opinió, i ens va dir el següent: “Per una productora com Blau ja és un èxit que en Gabriel Fiol i en Bruno Sotos siguin tinguts en compte en uns premis de categoria internacional com són els Latin Grammy. La presència tan d’en Gabriel com d’en Bruno és un reforçament que ajuda a la projecció exterior de la resta dels nostres artistes illencs. Hem d’aprofitar ocasions com aquesta per sensibilitzar no només als mitjans de comunicació, sinó també a la nostra societat, per donar li valor a la cultura musical del nostre entorn”.

L’Entrega anual dels premis Latin Grammy i les nominacions dels premiats d’aquest any s’anunciaran el 29 de setembre. L’entrega dels premis està prevista per el proper mes de novembre.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba