CulturaNoticias

Fotografies d’aquests 25 anys de la colla castellera Al.lots de Llevant

Magdalena Ordinas

El dia de Sant Sebastià de 2021, va fer 25 anys, que va tenir lloc al poliesportiu Joan Gomis de Porto Cristo, el primer assaig de la Colla Castellera de Manacor, pocs mesos després serien, oficialment, els Al·lots de Llevant. Eren 25 persones, entre organitzadors i joves (captats molts d’ells al mític Carreró, on es van repartir fulls d’adhesió i convidada a unir-se a la causa) que acudiren aquell dia a «l’entrenament», del projecte iniciat tan sols un mes abans. Han passat vint-i cinc anys i els components de la colla, degut a l’actual situació ocasionada per la Covid-19 no han pogut celebrar l’aniversari amb una festa i Diada especial.

Han format part i molts encara hi continuen, més de 250 persones, de pobles tant diferents com Manacor, Porto Cristo, Sant Joan, Petra, sHorta, Palma, Artà, Capdepera, Felanitx, Vilafranca, Alaró, Llucmajor, Ses Salines, Sant Llorenç, Son Carrió, Son Servera, Cala Millor, Son Macià, etc.

En homenatge a tots els que han format i formen part de la gran família castellera, publicam un bon repertori de fotografies de tots aquests anys.

A l’edició impresa de “Manacor Comarcal”, podreu trobar una entrevista amb un dels seus membres, Sebastià Grimalt.

MINOLTA DIGITAL CAMERA

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba