ManacorNoticias

El Pi Manacor insta a l’Ajuntament a donar suport econòmic als clubs esportius del municipi

La formació demana que es convoqui el Patronat Municipal d’Esports perquè els  grups polítics puguin fer aportacions a la convocatòria 

14 de juliol de 2021. EL PI MANACOR insta a l’Ajuntament a donar suport econòmic als  clubs esportius del municipi amb una convocatòria de subvencions de lliure concurrència.  En una pregunta formulada en el plenari, el regidor d’El Pi, Jaume Mut, ha demanat quina  intenció hi ha per part de la regidoria d’Esports de donar suport econòmic als clubs  esportius. «La resposta del regidor ha estat poc explicativa quan li hem demanat que  impulsi una convocatòria de subvencions de lliure concurrència, per tal que hi puguin  accedir tots els clubs i entitats esportives del municipi», ha assegurat Mut. 

Segons el regidor d’El Pi, «els clubs fan una gran tasca social al llarg de tot l’any. En  moments com l’actual necessiten més que mai un suport extra per part de l’Ajuntament  per fer front a aquesta situació». Així mateix, Mut també sol·licita que, «es convoqui el  Patronat Municipal d’Esports per tal que tots els grups polítics municipals puguin fer les  seves aportacions a la convocatòria que esperam que l’Ajuntament impulsi».

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba