ActualidadComarcaCultura

El músic Joan Carles Julià, reelegit president de la Federació Balear de Bandes de Música

El passat 13 d’agost es va celebrar l’Assemblea Extraordinària de la Federació Balear de Bandes de Música amb un punt a l’ordre del dia, l’elecció de president, amb una sola candidatura presentada a càrrec de l’actual president, Joan Carles Julià, i va sortir elegida per unanimitat.
Els components que acompanyaran al president són: vicepresident, Albert Sierra; secretari, Tomeu Garau; tresorera, Gemma De las Heras; i vocals, Maria del Mar Vicens, Pep Salvà, Miquel Barceló i Joan Serra.


A més, a l’assemblea, com a punt important a l’ordre del dia, va intervenir el president de la Junta Directiva de la Banda de Música de Son Servera, Lluís Miquel Lliteres, el qual va informar de l’organització i preparatius per a la 30a Trobada de Bandes de Música de Son Servera, que es celebrarà el dia 11 de setembre, a la qual han confirmat la seva assistència 24 bandes de música, com ja informàrem a la passada edició de “Manacor Comarcal”.
Acabarem dient que el reelegit president Joan Carles Julià està al front de la Federació Balear de Bandes de Música des de l’any 2010, i ha fet una gran tasca a favor de les bandes federades.

Joan Carles Julià

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba