Sant LlorençNoticias

Dia 11, a l’estació de Sant Llorenç, “Els poetes i la Memòria Històrica”

Enguany, per tretzena vegada es realitzarà a l’Estació de Sant Llorenç aquest acte reivindicatiu i de conservació de la memòria històrica que es celebrà per primera vegada amb motiu de la inauguració de l’escultura que Joan Lacomba regalà al poble de Sant Llorenç, que està situada a l’Estació de Sant Llorenç, i que recorda i commemora les persones que foren víctimes de la Guerra Civil Española.
Les persones que hi vulguin assistir, dia 11 a les 20’30 hores, han de rerservar l’entrada a https://ticketib.com/ca/events/memoria-democratica
Aquest acte, organitzat per l’Obra Cultural de Sant Llorenç, compta amb el suport de l’Ajuntament i de persones que, desinteressadament, col·laboraren per fer-lo possible.
Enguany està prevista la lectura de cinc poemes de cinc dones: Antonina Canyelles, Clementina Arderiu, Rosa Leveroni, Marta Pessarrodona i Maria Mercè Marçal. Tots els poemes seran recitats, també, per dones amb un acompanyament musical.
L’acte serà presentat per Antònia Maria Mestre. L’acompanyament musical a càrrec d’Eugènia Jaume i Nadal Capó i posaran veus als poemes Núria Llull, Bàrbara Servera, Antònia Santandreu, Margalida Alajarín i Cecília Genovart.
A la segona part es representarà la versió radiofònica de “La història robada” basada en el llibre d’Antoni Tugores, “El batle Antoni Amer, Garanya: la història robada amb dramatúrgia de Joan Gomila i Antoni Tugores i direcció de Joan Gomila. La representació de l’obra estarà en mans de Xesca Forteza, Marga Alajarín, Joana Salas, Cati Nicolau, Antoni Tugores, Ildefons Muñoz, Tomàs Martínez, Antoni Adrover, Jaume Riera i Joan Aguiló i el control tècnic de Biel Padilla.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba