Coronavirus - Covid-19Islas BalearesNoticias

Comunicat sobre la investigació judicial relacionada amb el brot d’estudiants en viatge a Mallorca

En relació a la investigació judicial relacionada amb el brot d’estudiants en viatge a Mallorca i la citació com a investigada per al proper dia 7 de setembre per part del jutjat d’instrucció número 12 de Palma, el Govern de les Illes Balears vol transmetre com sempre el seu respecte per totes les actuacions del poder judicial i reitera que està a disposició de qualsevol requeriment per part dels tribunals.

Això és compatible amb la defensa i suport a l’actuació de la Direcció General de Salut Pública de la Conselleria de Salut i Consum, així com de tots els seus membres, per controlar el macrobrot de contagis de covid produït fa unes setmanes arran d’uns viatges organitzats d’estudiants de la península.

El Govern considera que l’actuació va ser proporcionada i sempre atenent a un criteri fonamental per aquesta Administració: la defensa i protecció de la població.

Així mateix, l’Executiu vol recordar que els jutges no varen atendre judicialment les peticions d’habeas corpus sol·licitades per alguns dels joves als que es va requerir mantenir quarentena. A més, els comportaments de risc confirmats després pel seguiment de les autoritats sanitàries i el volum de casos detectats en els dies següents al confinament ens reafirmen en que es varen desenvolupar les actuacions oportunes.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba