Sant LlorençNoticias

Comencen les obres al solar que ocupava la nau industrial del carrer Lepant a Sant Llorenç

Després que al mes de març sortís a licitació el projecte constructiu d’adequació de l’entorn al  carrer Lepant, ara, s’inicien les obres del solar que ocupava la nau industrial al carrer Lepant que  suposaran una millora significativa tant per a la ciutadania com pel trànsit de la zona. 

En aquestes obres es realitzarà un condicionament general de l’espai, es construirà una mitja  rotonda per tal de facilitar el canvi de sentit i també es farà un mur de protecció per, en el cas de  torrentada, protegir els habitatges dels veïnats i veïnades. 

Finalment, s’instal·larà una escultura de l’artista mallorquina Amparo Sard que representen unes  mans gegants, pesades i immòbils i que ha estat subvencionada per la Fundació La Caixa. Aquesta obra pertany a la sèrie HELP que l’artista va començar a l’inici d’aquest any i pretén ser una presa de consciència sobre la forma en què han evolucionat les reaccions socials, on tot es  percep com si es tractés d’una pel·lícula de ciència-ficció i no es mobilitzen davant les desgràcies  alienes. 

És per això, que és especialment interessant pel municipi, ja que després del desbordament del  torrent al qual va ser sotmès Sant Llorenç des Cardassar l’octubre de 2018, la reacció compromesa  dels mallorquins va ser especialment emocionant. Es tracta d’un tribut per a recordar l’amor i  l’afecte que totes les persones de l’illa tenen al poble, per a recordar com el van demostrar mà  amb mà, alleujant l’angoixa dels residents, així com per a recordar les persones que van deixar  d’estar amb nosaltres.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba