La veu del poble

Celebrat el Diumenge del Corpus a la Parròquia Nostra Senyora dels Àngels de Cala Millor

El Diumenge de Corpus Christi d’aquest  2021 a coincidit el 6 de juny. En aquesta data els catòlics celebren una festa destinada a celebrar l’Eucaristia. La finalitat del «Corpus Christi» (Cos de Crist) és proclamar i augmentar la fe dels catòlics en la presència real de Jesucrist en el Santíssim Sagrament.
Les celebracions solen incloure una processó on l’hòstia s’exhibeix en una custòdia, és la Solemnitat de Corpus Christi. Aquest diumenge surten gairebé totes les processons del Corpus, a l’ésser un dia no laborable. A més els veïns de moltes localitats tenen per costum cobrir els carrers amb pètals de flors a manera de catifes, engalanant finestres i balcons.

Enguany diferents comunitats autónomes han celebrat processons, no ha estat el cas de la nostra Comunitat Autònoma, on enguany no s’han permès la seva celebració. 

Pel que fa a la Parròquia Nostra Senyora dels Àngels de Cala Millor,  el rector Fra Pere Vallespir, i fidels no sortien en processó pels carrers dels voltatns de l’església com era costum. Però després de la celebració de la missa  solemne del Corpus celebrada les 20h, el rector va sortir a la porxada  de l’església, on hi havia nombrosos fidels  i va procedir a celebrar la benedicció del quatre punts cardinals.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba