NoticiasSon Servera

Agents de la Policia Local de Son Servera rescaten un home que es va endinsar a la mar a la platja de Cala Bona

La policia hi va actuar després de l’avís d’un veïnat 

Agents de la Policia Local de Son Servera han rescatat aquesta passada nit un home  de 23 anys que es va endinsar a la mar a la platja de Cala Bona amb la intenció de  llevar-se la vida. El succés es va produir l’horabaixa del 8 de juny després de l’avís  d’un veïnat que alertà la policia que hi havia un home al carrer que anava colpejant el  mobiliari urbà, bicicletes i altres objectes que trobava al seu pas. 

La policia es va dirigir al lloc dels fets i el jove, en veure els agents, sense motiu  aparent i completament vestit, es va llançar cap a la mar endins. Davant la  impossibilitat que els serveis d’emergència especialitzats arribassin a temps, els  agents, amb l’ajuda d’un veïnat que els va oferir la seva embarcació, rescataren  l’home. Així i tot, finalment la Policia Local de Son Servera va haver de mobilitzar la  seva pròpia embarcació ja que el jove es va negar a pujar a la barca de pesca. 

En un primer moment l’home va insistir que volia morir i va forcejar amb els agents, els  quals varen haver de reduir-lo i engrillonar-lo per tal de salvar-lo. Una vegada a terra,  el jove va ser traslladat sota custòdia policial a l’Hospital de Manacor perquè fos  assistit i valorat pels serveis mèdics en presentar símptomes de problemes  psiquiàtrics.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba