ActualidadDeporteNoticias

Avui dissabte 28, a les 21h., SOPAR-PROTESTA per la degradació i abandonament de l’Hipòdrom de Manacor

Un grup d’aficionats al trot manacorí, ens han fet arribar aquesta carta-protesta, on asenyalen que avui dissabte dia 28 de juliol, a partir de les 21 hores, faran un “SOPAR PROTESTA” per la degradació i abandonament de les instal.lacions de l’Hipòdrom de Manacor. Ens informen que totes aquelles persones que siguin de la mateixa opinió, hi poden assistir, i que cadasqú ha de dur pa i taleca.

Això diuen:

“Aquest SOPAR-PROTESTA és per la degradació i abandonament d’aquestes instal.lacions, bressol de l’afició al trot de tot el Llevant Mallorquí i, per extensió i quantitat d’usuaris, de tot Mallorca.
Fins ara i especialment a l’estiu, la gent de la comarca venia a les carreres a sopar a la fresca, veure les carreres i apostar un parell d’euros. Ara no poden sopar i l’aposta interna està totalment abandonada. Qui vendrà a les carreres?
A l’hivern, aprofitant les carreres PMU de Palma, que al marge de benvingudes com cirera del pastís no com única solució, són la mort de la socialització del trot, i en lloc de rellançar les bases a l’Hipòdrom de Manacor, es fan canvis d’horaris continus, anul.lació de jornades i moltes altres accions que tan sols fan que despistar a aficionats ocasionals externs i públic en general, a més de tot el col.lectiu cavallista.
Els darrers anys hem vist com el menyspreu i desatenció han anat creixent. Per tant, ens veim obligats a actes reivindicatius com aquest.

PROTESTAM PER:
– Les instal.lacions, que presenten aquest estat tan degradat.
– El silenci administratiu, en relació a tot aquest despropòsit, d’associacions (FBT i ASTROT) i representants de l’administració pública (Ajuntament de Manacor, Consell Insular de Mallorca i Govern Balear) de qui depèn el present i el futur de l’Hipòdrom de Manacor i del trot en general.
– L’estat i situació vergonyosa, especialment a l’àrea de serveis i restauració, inexistent i pedaçada de mala manera i amb molt mal gust, que allò que fa essencialment és engegar a cavallistes i aficionats, a més del públic en general, donant una imatge degradant, no real, del nostre col.lectiu. Ens demanam si és això que se pretén amb aquest silenci administratiu que esmentavem anteriorment. Quins interessos hi ha?
– No adequar les instal.lacions infantils que abans hi havia i que convidaven a la gent de Manacor i públic de fora poble, especialment les nits d’estiu, a passar un moment d’esplai més que agradable. Aquestes continuen en un estat perillós per tothom qui les utilitzi.
– L’estat de la pista de competició SEMPRE tan perjudicial per la salut dels animals.
– No haver-hi il.luminació suficient a la zona infantil i del públic.
– L’estat del sòl, en estat irregular i perillós per a tothom.
– La dotació econòmica de les carreres, ja que és la meitat que a Palma, que depèn del mateix organisme que les organitza.
– Per la mancança d’ofici i interés a cercar i concretar sponsors per a fer carreres especials o jornades especials que cridin públic.
– No fer res per reactivar l’aposta interna, que depèn també d’aquest públic curiós que ara no ve.
– Tanta desgana i mancança de respecte al nostre col.lectiu.
NOLTROS NO SOM AIXÍ, NO ENS SENTIM REPRESENTATS, NO ENS AGRADA DONAR AQUESTA IMATGE, I SI AIXÒ I ALTRES COSES NO S’ARREGLEN, seguirem protestant!!”.

Aficionats al trot manacorí

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba