CulturaSant Llorenç

Vibrant i espectacular concert de la Banda de Música de Sant Llorenç

Dins el programa de “Setembre Solidari” de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, es va celebrar el passat diumenge dia 19 de setembre el concert espectacle “El Taller de les Meravelles…”, a càrrec de la Banda de Música de Sant Llorenç. Aquest concert s’havia de celebrar per les Festes Patronals de Sant Llorenç des Cardassar de 2020, i va ser posposat per a les festes de 2021, però, tot i que estava anunciat pel dia 8 d’agost, es va suspendre novament degut a nous casos de la Covid al municipi. A la fi, el passat diumenge dia 19 de setembre a la plaça de l’Ajuntament es va celebrar l’esperat concert-espectacle.
La presentació va anar a càrrec del president de la banda Tolo Mestre, dient que feia un any i mig que la banda començà amb ganes un nou projecte ambiciós i molt diferent al que havien fet fins ara a la banda, i que pels músics havia estat tot un repte, no només musicalment sinó amb tots els sentits, i sens dubte els ha fet créixer com a músics, i el que és més important, els ha fet créixer com a banda. Continuà donant les gràcies al director Pere Siquier i a les persones que han participaren en el projecte, i a més va agrair el suport del regidor de Festes Sergi Miquel, per recolzar a la banda en aquest projecte, així com a la col.laboració de la Brigada municipal.
Pere Bonet va ser el director d’escena i també l’ideòleg que a petició de Pere Siquier va idear l’espectacle “El taller de les meravelles, un espectacle de música i circ”. Ell va pensar tota la història i en Pere Siquier fou l’encarregat de posar-hi música i ànima, resultant una combinació perfecte. Els protagonistes de l’espectacle, juntament amb la banda llorencina, van ser: Joan Julià (aeris), Marc Florencio (acrobàcies), Carla Fontes (coreografa del circ Bover), Bàrbara Bibiloni (vestuari), Companyia Manafoc (pirotècnia), i la nina Bàrbara Cerdà Sagrera i Toni León (intèrprets).
Va ser un concert vibrant i espectacular, i es va demanar el públic que no aplaudís fins acabar, durant una hora intensa, on es posava en evidència la resistència dels músics, amb més d’una hora sense descans amb les obres quasi seguides, i que, segons els músics, el més difícil va ser controlar la respiració. Eren compassos, on havien d’aguantar i controlar la respiració, la varietat dels estils, i de manera especial a la darrera obra, Ritual de danses del compositor José Miguel Fayos Jordán, una obra contemporània de gran dificultat que va dur molta feina de muntar.
En definitiva, va ser un espectacle impressionant, fantàstic, per tant, des d’aquí, per a tots els músics i actors, així com per a tot l’espectacle, un 10. El públic posat en peu va aplaudir llargament als músics i actors participants; sens dubte va ser un concert-espectacle que passarà a la història de la banda llorencina.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba