Actualidad

Urban Diamonds guanya el Campionat d’Espanya “Urban Display Irene Pallarés” en la categoria Baby

L’acadèmia Urban Diamonds va viatjar el passat cap de setmana fins a Cornellà del Llobregat per competir al Campionat d’Espanya «Urban Display Irene Pallarés». El grup de competidors/es i acompanyants va estar format per 180 persones, les quals van poder gaudir d’uns dies molt emocionants.
El grup «Sweet Diamonds» es va proclamar campió a la categoria «Baby», mentre que els grups «Big Diamonds» i «Rough Diamonds» van quedar en sisena posició a les categories «Infantil B» i «Junior B», i el grup «Wild Diamonds» quedà dins el top 10 de la categoria «Youth A».
Les coreògrafes Marta Solano, Naomi Cercos i Alba Solano van estar molt contentes de les posicions obtingudes tot i les lesions i canvis que han tingut fins i tot el dia abans de competir, i des d’aquestes pàgines volen agrair tot el recolzament que reberen per part de les famílies dels integrants de cada grup. La directora, Marta Solano, va destacar que tot el viscut aquests dies no seria possible sense l’ajuda de les mares i pares dels nins i nines que formen part de la seva gran família «Diamonds», de la qual diu sentir-se’n molt orgullosa i agraïda.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba