ComarcaFelanitx

Una volteta per Felanitx: L’EMPEDRAT DEL MOLL DE L’ADUANA

Les obres de reparació de l’empedrat de la zona del Moll de l’Aduana s’estan «executant a bon ritme», afirmen des de Ports IB. Després d’un mes de feina, ja s’ha fet bona part del primer tram, el més a prop de les barraques de sa Bassa Nova, i d’aquesta manera s’ha pogut veure bé el tipus d’estructura i el reblit que hi havia.
Ports IB ha informat aquestes setmanes que «les obres que s’estan duent a terme són incloses en el modificat del projecte redactat per tal d’incloure-hi les determinacions estipulades en els informes de Patrimoni i l’adaptació de les partides d’obra a la realitat. Es varen desmuntar, enumerar i classificar totes les pedres del tram. En aquests moments ja s’ha acabat l’excavació i les feines a la mar de reconstrucció de la nova secció dels molls».
També han acabat les feines de recol.locació de les pedres, «amb la satisfacció de tot l’equip tècnic, pel bon resultat obtingut. Pel que fa a la col.locació de la primera filera submergida, s’ha realitzat amb bussos supervisats i dirigits pels professionals de l’equip tècnic». Ara es continua avançant cap a la part més propera al moll comercial i la previsió és que tota aquesta obra estigui acabada pel mes de març.
Idò ànims a tots, a veure si a l’estiu estarà tot acabat i es podrà passar ran de mar.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba