ComarcaDeporteFelanitx

Una volteta per Felanitx: INAUGURADA LA NOVA PISTA D’ATLETISME JOAN PONS

Dissabte dia 20 de novembre, alguns atletes participaren a unes jornades esportives que es feren a la nova instal.lació municipal, i a les 12 arribà l’hora. Començaren els parlaments amb els representants de diferents clubs esportius, de Joan Pons, del batle i del regidor d’Esports. Tot seguit s’entregaren quatre plaques als atletes Antoni Peña, Sebastià Adrover “Massoté”, Francesc Páramo i Joan Pons, per posteriorment anar a l’entrada oficial de la pista, on en Joan, ajudat de la seva dona, feu córrer la lona que tapava la gran placa que informa que la pista du el seu nom. El Rector Mn. Josep Cerdà beneí la instal.lació, enmig d’aplaudiments.
Pons va agrair «el reconeixement que he rebut» i digué que «seguiré entrenant cada dia mentre pugui», i ara ho farà a la nova pista que sempre havia reclamat pels atletes.
Recordem que la pista té una longitud de 200 metres, amb sis carrils, i una recta de 100 metres de vuit carrils. També hi ha dues rectes per a salts de longitud, altura i llançament de pes. La inversió de l’Ajuntament ha estat d’uns 700.000 euros. Els atletes, «encantats» amb la nova pista. De fet, enguany ha augmentat considerablement el nombre d’atletes que s’han apuntat a aquesta modalitat esportiva.
Enhorabona, Joan, per la teva esportivitat durant tants d’anys, i pel reconeixement del nostre Ajuntament, i de tots els que les emplearan.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba