ActualidadComarcaFelanitx

UNA VOLTETA PER FELANITX: Imatges dels darrers dies de Festes de Sant Agustí 2022

Seguim amb les festes. Dissabte 27 d’agost, XVIII Pujada automobilística a Sant Salvador.
L’horabaixa, cercavila dels Cavallets, a les 22h. Completes cantades per la Coral de Felanitx i Processó amb la relíquia i imatge de Sant Agustí per la plaça del Convent.
Acte seguit, concert de la Banda de Música de Felanitx, ball de bot amb Abeniara i Sestol d’es Gerricó, i Fira nocturna i gastronòmica al passeig Ramon Llull. I per acabar el dia, focs artificials.
Diumenge 28, Festa Gran de Sant Agustí, on la Penya Es Cosso ressuscità la quica, i a la plaça de s’Arraval amb una gentada començà el Pregó del polifacètic i crític Albert Iglesias Aulet, envoltat de personatges de la història de Felanitx en diferents anys, contant irònicament tot el que passa i ha passat.
A les 11 h al Convent, Ofici Solemne de Sant Agustí, presidit per Mn. Francesc Vicens Gomila, vicari episcopal pel Patrimoni Històric i Cultural, cantà la Coral de Felanitx i assistència de les Autoritats locals i Autonòmiques. Catalina Cladera i Rosario Sánchez, al final passaren baix pal.li i tots foren regats amb líquids.
Després, comitiva cap a la Sala, on també ballaren Cavallets i Gegants davant una gran multitud, refresc per tothom, i la penya Es Cosso tornà a ballar i botar davant tots.
L’horabaixa, molta gent pels carrers i controls policials, i una Xaranga es passejà tocant música.
El vespre, Correfoc Sant Agustí 22, i al Parc Municipal, verbena amb una gentada, on actuaren Show Sant Agustí by kais, Ipops, Identical Souls, Dj. Kaaubos i Dj. Coro.
Punt i final per enguany a unes festes que han estat molt participades, i ressaltar que enguany no hi ha hagut tanta brutor com anys anteriors.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba