ActualidadFelanitx

Una volteta per Felanitx (12/11/2022)

CONFIRMACIONS A LA PARRÒQUIA DE SANT MIQUEL

El passat diumenge dia 30 d’octubre a la Parròquia de Sant Miquel, 14 joves de Felanitx reberen de mans del Sr. Bisbe de Mallorca el Sagrament de la Confirmació en una Missa concelebrada envoltats dels seus pares i padrins. La Missa fou amenitzada per la Coral de Felanitx, i després, damunt el replà, hi hagué refresc per a tots. Enhorabona pels joves en aquesta nova etapa de la seva vida.

MIQUEL BENNASAR VENY, CATEDRÀTIC D’INFERMERIA EN EPIDEMIOLOGIA

El felanitxer Miquel Bennasar Veny és el primer catedràtic d’infermeria de les Illes Balears en l’àmbit d’epidemiologìa i salut pública i comunitària, segons informà el Col.legi Oficial d’Infermeria de Balears (COIBA). Miquel obtingué la placa de catedràtic a la Universitat de les Illes Balears. Des d’aquestes línies li enviam a Miquel Bennasar la nostra més cordial enhorabona pel nomenament per aquest nou càrrec i li desitjam molta de sort i encert.


DIADA DE TOTS SANTS ALS CEMENTIRIS DE LA NOSTRA CONTRADA

Aquesta setmana passada les diferents Parròquies del terme de Felanitx celebraren la Solemnitat de la Festa de Tots Sants. A Portocolom, dissabte 31 a les 20 h. i dimarts dia 1 a les 11h. a S’Horta, i a les 15’30h. a Cas Concos, finalitzant a les 16’30h. al cementiri de Sant Josep de Felanitx amb la intervenció de la Coral de Felanitx. Es donà la circumstància que el temps va acompanyar amb una bona calor i també amb una gran quantitat de flors i «centres» per fer memòria de tots els que ja no hi són, i la Missa al centre del cementiri per tots i en especial pels que ens han deixat enguany.

PINTADES AL CENTRE DE FELANITX

Dimarts dia 1 de novembre, els «vàndals de torn» en varen tornar a fer de les seves, embrutant el patrimoni del centre de Felanitx. Aquesta vegada feren unes pintades a la plaça de Sa Font i voltants, també pel carrer Major. Des de l’Ajuntament, a més de condemnar els fets, demanen la col.laboració ciutadana per intentar saber qui ha fet aquests actes vandàlics en una zona qualificada com a Bé d’Interès Cultural (BIC). La Policia Local ha obert una investigació per intentar saber qui ha fet aquestes pintades.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba